Werkzaamheden

Werkzaamheden 13 juli 2020

Komende maandag, 13 juli 2020, voeren wij onderhoud uit aan de servercluster waarop uw onderwijsportaal wordt gehost. Tijdens dit onderhoud zullen wij extra capaciteit toevoegen aan de servercluster als voorbereiding voor het nieuwe schooljaar waarin wij een record aantal nieuwe scholen mogen verwelkomen. Wij sorteren hier alvast op voor om de start van het nieuwe schooljaar zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Tijdens dit onderhoud wordt de loadbalancing herstart. Hierdoor ervaart u tijdens het genoemde tijdvak mogelijk een aantal keer enkele seconden packet loss op het portaal. Ook kan het portaal een korte tijd niet volledig beschikbaar zijn vanwege een sessie reset.

Helaas is het noodzakelijk om de servers en loadbalancing binnen het cluster een aantal keer te moeten herstarten. Hierdoor ervaart u mogelijk een aantal keer enkele seconden packet loss op het portaal.

Mochten er zich tijdens het onderhoud problemen voordoen dan melden wij dat via onze storingspagina https://storing.onderwijs-portalen.nl